Transport si Retur

Pretul transportului suportat de catre cumparator este:

prin firma de curierat DPD  - pret 18 lei /colet - livrare in 24 ore direct la adresa specificata de cumparator . In functie de localitatea de destinatie timpul de livrare poate creste la 48-72 ore. In aceasta situatie clientul va fi informat inainte de livrarea coletului, dupa crearea awb-ului corespunzator.

Transportul este gratuit prin DPD curier la comenzi de peste 400 lei.

De la înregistrarea comenzii și până la preluarea acesteia de către curier există un interval de maxim de 24 de ore, de luni până vineri. Comenzile plasate vineri după orele 16:00, inclusiv în weekend, vor fi predate curierului în ziua de luni. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului. Factura fiecărei comenzi este trimisă pe mail clientului în ziua încasării contravalorii comenzii. Numărul de AWB aferent expediției și valoarea totală a comenzii sunt trimise clientului prin SMS în momentul predării coletului către curier.

 - Pe tot teritoriul Romaniei - prin Posta Romana - pret 18 lei /colet - livrare in circa 2-3 zile lucratoare . Cumparatorul va primi un aviz cu  care se va prezenta la oficiul postal de care apartine cu adresa pt. ridicarea coletului.

Transportul este gratuit prin Posta Romana la comenzi de peste 300 lei.

Pt. livrarea produselor prin DPD Curier/ Posta Romana comanda minima este de 30 lei.( valoarea produselor,fara taxele de expediere).Multumim pt. intelegere!

- Ridicarea produselor cumparate direct de la sediul nostru - pret gratuit . Dupa plasarea comenzii, cumparatorul va fi instiintat telefonic, privind disponibilitatea produselor comandate si momentul in care acestea pot fi ridicate.

Politica de retur:

Anticariatdalles.ro garanteaza pt.calitatea produselor aflate la vanzare. In cazul in care cumparatorul nu este multumit de calitatea cartilor comandate, acesta poate returna produsele în 14 zile de la primirea lor,  conform prevederilor Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. 

Procedura de returnare:

1. Notificare prin e-mail, la adresa contact@anticariatdalles.ro sau contact telefonic la nr. 0762283969

2. Predarea produselor returnate se poate face fie personal de adresa punctului de lucrul (B.dul N. Balcescu nr. 18, sect. 1 Bucuresti) fie prin  trimiterea acestora prin Curier Rapid/Posta Romana cu plata ramburs din partea noastra. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre cumparator.

Pentru informații suplimentare despre retur poți apela numărul de telefon 0762283969 de luni până vineri între orele 10-20 sau ne poți scrie la adresa contact@anticariatdalles.ro