Livrarea produselor

Dupa finalizarea comenzii in site procesarea acesteia se face in maxim 24 ore ,comenzile plasate in zilele de luni pana vineri, si in 48 ore comenzile plasate in zilele de sambata.Datorita numarului mare de carti,gasirea cartilor comandate necesita cateodata mai multe ore, caz in care cumparatorul va fi informat telefonic de catre un reprezentant al firmei.

Livrarea produselor comandate se poate face prin urmatoarele modalitati:

- Pe tot teritoriul Romaniei -  prin firma de curierat DPD  - pret 18 lei /colet - livrare in 24 ore direct la adresa specificata de cumparator . In functie de localitatea de  destinatie timpul de livrare poate creste la 48-72 ore. In aceasta situatie clientul va fi informat inainte de livrarea coletului, dupa crearea awb-ului corespunzator.

Transportul este gratuit prin DPD curier la comenzi de peste 400 lei.

De la înregistrarea comenzii și până la preluarea acesteia de către curier există un interval de maxim de 24 de ore, de luni până vineri. Comenzile plasate vineri după orele 16:00, inclusiv în weekend, vor fi predate curierului în ziua de luni. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului. Factura fiecărei comenzi este trimisă pe mail clientului în ziua încasării contravalorii comenzii. Numărul de AWB aferent expediției și valoarea totală a comenzii sunt trimise clientului prin SMS în momentul predării coletului către curier.

 - Pe tot teritoriul Romaniei - prin Posta Romana - pret 18 lei /colet - livrare in circa 2-3 zile lucratoare . Cumparatorul va primi un aviz cu  care se va prezenta la oficiul postal de care apartine cu adresa pt. ridicarea coletului.

Transportul este gratuit prin Posta Romana la comenzi de peste 300 lei.

PT.LIVRAREA PRODUSELOR PRIN DPD CURIER / POSTA ROMANA COMANDA MINIMA ESTE DE 30 LEI. ( valoarea produselor, fara taxele de expediere)

- Ridicarea produselor cumparate direct de la sediul nostru - pret gratuit . Dupa plasarea comenzii, cumparatorul va fi instiintat telefonic, privind disponibilitatea produselor comandate si momentul in care acestea pot fi ridicate.