Steak de ton rosu sau fasole batuta? (ghid insolit cu 33 restaurante bucurestene) - Sanda Nitescu
Steak de ton rosu sau fasole batuta? (ghid insolit cu 33 restaurante bucurestene) - Sanda Nitescu - Bucuresti Humanitas, 2004 - 165 pag.
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
Produse asemanatoare
-
69,00LEI
BUCATARIE - Editura National - DAN CHIRIAC / VIOLETA BORZEA / DANIELA ARAMA / LILIANA SCARLAT - 910 ..
-
89,00LEI
Bucataria internationala - Liana Parjol Savulescu, Denisa Parjol Savulescu - Editura Tehnica B..
-
195,00LEI
POVESTILE BUCATARIEI ROMANESTI 7 volume - RADU ANTON ROMAN..
-
29,00LEI
200 DE RETETE CERCATE DE BUCATARIE ROMANEASCA SI ALTE TREBI GOSP..
-
15,00LEI
Kitchen Confidential Aventuri din intimitatea restaurantelor - ANTHONY BOUR..
-
69,00LEI
MAGIE IN BUCATARIE CU IERBURI SI MIRODENII - Savoare si sanatate in peste 200 de retete - Reader's D..
-
19,00LEI
SECRETELE BUCATARIEI MANASTIRESTI; Retete de frupt si de post - MAICA SOFRONIA - Editura Axel Spring..
-
39,00LEI
BUCATARIE SI SANATATE; vol I; RETELE CULINARE, COMPOZITIA ALIMENTELOR, CONCEPEREA MENIURILOR - ..
-
25,00LEI
BUCATARIE FENG SHUI - MAESTRUL LAM KAM CHUEN, IN COLABORARE CU LAM KAI SIN - Pro Editura si Tipograf..
-
12,00LEI
BUCATARIA FARA BUCATARIE - Rodia TILIANU - Editura S..
-
95,00LEI
MANUALUL DIRECTORULUI DE RESTAURANT - Constantin FLOREA si colectivul&..
-
65,00LEI
TEHNOLOGIA RESTAURANTELOR; restaurante baruri, snack-uri fast-food, podgorii si vinuri romanesti buc..
-
10,00LEI
CELE MAI VECHI CARCIUMI BUCURESTENE SI CLIENTII LOR CELEBRI - DAN-SILVIU BOERESCU - Editura Integral..
-
19,00LEI
THE WAITER - JOHN FULLER AND A. J. CURRIE - Sterling Book House, 2002 - 214 pag. ..
-
95,00LEI
101 RISOTTI DEI MIGLIORI RISTORANTI DEL MONDO 8A EDIZIONE; THE BEST 101 RISOTTI IN THE WORLD 8TH EDI..
-
25,00LEI
WEEKEND LA ROMA - ITINERARII SHOPPING RESTAURANTE HOTELURI - Editura Nomina,..


NOUTATI





































0744144899
0762283969
0792529355




